Donald Trump a zenekar kérése ellenére is használja a Rolling Stones dalait

USA |

<p><span style="font-size: 12px;">Donald Trump republikánus elnökjelölt-aspiráns továbbra is felhasználja a Rolling Stones dalait kampányeseményein, bár a zenekar szerdán közleményben kérte, hogy ne tegye ezt.</span></p>

Trump csütörtök esti rendezvényén is elhangzott a You Can't Always Get What You Want (Nem mindig kaphatod meg, amit akarsz) című Stones-szám.

A New York-i milliárdos az amerikai CNBC tévécsatornának elmondta, hogy joguk van a dalok használatára.
    
"Sok számot használunk fel, megvannak a jogok, mindig megvásárolom őket" - közölte a CNBC-vel.
    
Az elnökjelölt-aspiráns, aki rendszerint egy-egy Stones-világsláger ritmusára vonul fel a kampányrendezvények színpadára, a brit zenekarnak arra a levelére válaszolt, melyben kijelentették, sosem adtak engedélyt, hogy Trump kampányában a dalaikat játssza. Azt kérték, "azonnal hagyjon fel zenéjük mindenféle használatával".
    
A CNBC kérdésére azt is elmondta, hogy se neki, se a stábjának "nincs semmi gondja" az együttessel. "Szeretem Mick Jaggert, szeretem a dalaikat" - hangsúlyozta.
    
Nemcsak a Stones tiltotta meg Trumpnak, hogy zenéjével kampányoljon, Adele brit popsztár, Steven Tyler, az Aerosmith énekese és Neil Young is tiltakozott dalaik politikai célú használata ellen. Az ő kérésüket Trump tiszteletben tartja.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?