Lelőttek egy lövöldöző fiatalt az Egyesült Államokban

Antigo |

<p>Tüzet nyitott és megsebesített két diákot egy tizennyolc éves fiatal egy közép-iskolai bál helyszínénél a Wisconsin államban lévő Antigo kisvárosban; a lövöldöző fiatalt rövid időn belül lelőtte egy rendőrtiszt, aki a bálnak otthont adó épület parkolójában volt - közölte vasárnap a Eric Roller, Antigo rendőrfőnöke.&nbsp;</p>

Az illetékes elmondta, hogy az elkövető szombat este nyitott tüzet az épületből kilépő két diákra. Arról nem szólt, hogy a fegyveres fiatal kifejezetten a megtámadott diákokat szemelte ki, vagy más indíték állt az incidens hátterében.  Az elkövetőnél egy gépkarabély volt.  A rendőrfőnök elmondta, a bálnak otthont adó épület parkolójában éppen rendőrök járőröztek, az egyik rendőrtiszt pedig a lövések hangjára reagálva azonnal tüzet nyitott a lövöldözőre.  A rendőrség közlése szerint a támadás egyik áldozatát ellátták, és hamarosan távozhatott. A másik áldozatot kórházba vitték, ahol műtétnek vetették alá, de állapota nem életveszélyes. A mintegy 8000 lélekszámú Antigo nagyjából 240 kilométerre fekszik Milwaukee-től, Wisconsin állam legnagyobb városától.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?