Szlovák tarolás a prágai Spartan Race-en

Prága |

<p>Szombaton a cseh főváros Holešovice városrészében rendezték meg az Spartan Race akadályfutást Sprint távon (5+ kilométer, 20+ akadály).&nbsp;</p>

Az extrém akadályokkal nehezített futóverseny férfi mezőnyét akár szlovák házi bajnokságnak is tekinthetjük, az első három helyen ugyanis szlovákiai versenyző végzett. Jakub Haviarik hihetetlen 30:07 perc alatt ért célbe, őt Michal Rajniak (31:30) és Peter Žiška követte (31:51). A negyedik egy magyar versenyző lett, a budapesti Tóth Ádám személyében, így a legjobb cseh férfi kénytelen volt az ötödik hellyel beérni. A hölgyek igyekeztek menteni a hazaiak becsületét, az első Petra Veselá lett, 36:29-es idővel, a második Malgorzata Szaruga (39,31), a harmadik pedig egy lengyel versenyző, Marzena Musial. 45:14-es idővel a sviti Marcela Bartáková lett a leggyorsabb női versenyző, magyar színekben Péntek Jenny futott be elsőnek, az ő ideje 53:25.  A versenyen csallóközi sportolók is indultak.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?