NHL - A Washington Capitals másodszor is nyert

New York |

<p>Két meccs után 2-0-ra vezet az alapszakaszgyőztes Washington Capitals a Philadelphia Flyers ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában.&nbsp;</p>

A Fővárosiak az újabb játéknapon 4-1-re verték a vendégcsapatot. Eredmények: főcsoport-negyeddöntő, 2. mérkőzések: Kelet:Washington Capitals-Philadelphia Flyers 4-1  A párharc állása: 2-0Pittsburgh Penguins-New York Rangers 2-4  Az állás: 1-1  Nyugat:Dallas Stars-Minnesota Wild 2-1 A párharc állása: 2-0 Los Angeles Kings-San Jose Sharks 1-2 Az állás: 0-2 A párharcok az egyik csapat negyedik győzelméig tartanak.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?