Pačinda góljával győzött a DAC

<p>Három vereség után győzött újra a DAC. A dunaszerdahelyiek komoly fegyvertényt hajtottak végre: az éllovast trencsénieket fektették két válra.&nbsp;</p>

Mindkét csapat óvatosan kezdett, egyik fél sem kockáztatott. Főleg a két tizenhatosok között folyt a játék, komoly helyzetek nélkül. Az első kapura lövés a trencséni csapat nevéhez fűződik, a 20. percben Opatovský labdája szállt mellé.  Többnyire a vendégeknél volt a labda, a DAC főleg ellentámadásokra épített.

Az első DAC-lövés a 31. percben érkezett, Ľupták labdája viszont fölé szállt. A 37. percben a trencséni kapu előtt alakult ki kavarodás, Šemrinec próbált meg lekezelni egy hosszú labdát, Pačinda közbelépett, de nem tudott az üres kapuba találni. A 44. percben Ľupták beadását Pambou próbálta kapura fejelni, de Šemrinec kapus védeni tudott.

Kettős cserével kezdte a második játékrészt a trencséni csapat, tovább akarták növelni a gárda támadóerejét. Az 56. percben Pačinda remek átadása után Polievka törhetett volna kapura, de a vendég védelem időben hárított. A 60. percben felrobbant a stadion, Pačinda gyönyörű lövéssel talált a kapuba - 1:0. A 73. percben Kalu egyenlíthetett volna, de lövése a bal oldalról kapu fölé szállt.

A vezető találat után továbbra is a trencséni csapatnál volt többet a labda, de komoly helyzetig nem jutottak. A 80. percben Pačinda passza után Polievka indulhatott kapura a bal oldalról, de lövésével Šemrinec kapust találta el, a kipattanót Pačina fölé rúgta. A másik oldalon Maierhofer hagyott ki egy óriási helyzetet, de a beadás után az üres kapu mellé felejt. A 89. percben ismét a Trencsén veszélyeztett, Bero lövését Tujvel fantasztikusan hárította, Holúbek pedig a kapufát találta telibe. A mérkőzés izgalmas végjátékot hozott, végül pedig a DAC diadalmaskodott. (Álló István) 

DAC Dunaszerdahely - AS Trenčín 1:0 (0:0)
Gól: Pačinda (60.)

FC DAC: Tujvel - Živkovič, Ljubicic, Egri, Brašeň (65. Sarr) - Huk - Pačinda (90. Kwin), Ľupták, Simon Pambou, Polievka (86. Štepanovský) - Szarka

Trenčín: Šemrinec - Šulek, Kleščík, Lawrence, Madu (46. Holúbek)  - Opatoovský (77. Koolwijk). Kool - Van Kessel (46. Guba), Bero, Rabiu, Kalu - Maierhofer

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?