Ma van a nárciszok napja

<p>Ma huszadik alkalommal támogathatjuk a daganatos betegségben szenvedőket, április 15-én tartja ugyanis a Rákellenes Liga a nárciszok napjának nevezett országos gyűjtést.&nbsp;</p>

A kitűző és a nárcisz megvásárlásával a rákkutatást, valamint a rákbetegek és hozzátartozóik számára készített projekteket támogatják.

Utcai gyűjtést csak egy nap tartanak, de adakozni április 22-éig lehet a 848 számra küldött, bármilyen szövegű SMS-üzenettel – egy SMS ára 2 euró. A SK40 1100 0000 0026 2974 0400 számlaszámra is lehet utalni adományokat. Idén közel 16 000 önkéntes fogja kínálni a nárciszokat az ország több városában és településén reggel 8 órától eset nyolcig. Az akcióba óvodák, alap-, közép- és felsőfokú intézmények, cserkészek, önkormányzatok, a Vöröskereszt, gyógyszertárak, kórházak, rendelőintézetek, szabadidőközpontok, vállalkozók is bekapcsolódtak. „Az önkéntesek a nyakukban egy sárga, „Nárciszok napja 2016” felirattal ellátott szalagot viselnek majd, az alján lesz egy papírnárcisz, melyen szerepelni fog az önkéntes száma is. Ezenkívül lesz náluk egy sárga nárcisszal díszített narancssárga adománygyűjtő papírdoboz. Az önkéntesek harmadik ismertetőjele, hogy zöld levelű sárga nárciszokat fognak árulni” – figyelmeztet a Rákellenes Liga, az esetleges csalásokat megelőzendő. Tavaly az aktivisták több mint egymillió eurót gyűjtöttek össze. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?