DAC: Tanultak a kupavereségből

<p>A hatodik helyen álló DAC ma (18.00) a tabellán ötödik zsolnai csapat otthonában lép pályára a labdarúgó Fortuna Liga 26. fordulójában. Legutóbb március közepén a Szlovák Kupa negyeddöntőjében találkozott a két együttes, akkor 3:0-ra győzött az MŠK.</p>

„A csapat már tegnap elutazott Zsolnára, Tomislav Maric vezetőedző tizennyolc játékost vitt magával. Straka Gábor még mindig harcképtelen, Szarka Ákos szereplése kérdéses. Kwin és Ljubicic eltiltása lejárt, így visszatérnek a kezdőcsapatba – mondta lapunknak Németh Krisztián, a DAC sportigazgatója. – Tanultunk a számunkra rosszul végződött kupameccsből, elsősorban sokkal jobban kell védekeznünk, mint március tizenötödikén. Nagyon rázós meccs vár ránk, mert a hazaiak erős kerettel rendelkeznek. Két vereség után (Trnava 0:1, Slovan 0:2), nem szeretnénk üres kézzel hazatérni.” Négy vereséggel kezdték a tavaszi idényt a zsolnaiak, de aztán belelendültek, ezt az aranyosmarótiak elleni 6:0-s siker is igazolja. Az MŠK a legutóbbi bajnokin 0:0-ra játszott Myjaván, kedden pedig a Szlovák Kupa elődöntőjenek első meccsén gól nélküli döntetlent ért el a Slovan vendégeként. A DAC az idei bajnokságban még veretlen mai riválisával szemben, Zsolnán 1:1-re játszott, míg odahaza 1:0-ra nyert. A mérkőzést az Arena Sport közvetíti.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?