Leállt a Telekom hálózata Nyugat-Magyarországon

<p>Fél 11-kor leállt a Telekom hálózata Sopron és környékén. Az ügyfelek arra panaszkodtak, hogy nem tudtak hívást kezdeményezni, sem fogadni. Többeknél nem ment a tévé és az internet sem - írja az <a href="http://www.origo.hu/techbazis/20160330-leallt-a-telekom-halozata-nyugat…;

Szerda reggel fél 11-kor leállt a Telekom hálózata Sopron és környékén. A Telekom Facebook-oldala alapján nem működött a mobilinternet, és nem tudtak hanghívást kezdeményezni, sem fogadni. Az otthoni szolgáltatások sem működtek, sokaknál nem volt internet és tévé.

Többen azt írták, úgy tájékoztatták őket, hogy hálózati karbantartás miatt állt a hálózat. Egy ügyfél információi szerint viszont egy elszakadt vezeték okozta a leállást.

A Telekom sajtóosztályát telefonon elértük. Azt ígérték, hamarosan tájékoztatnak, mi történt a nyugat-dunántúli hálózattal.

Ugyan a hivatalos tájékoztatás szerint a hibát javították, a visszajelzések szerint még nem minden működik megfelelően. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?