Változik a vonatok menetrendje

<p>Az állami vasúttársaság (ZSSK) közleménye szerint február 28-tól, azaz vasárnaptól néhány vonatnak megváltozik a menetrendje.</p>

Jana Morháčová, a vállalt szóvivője a sajtónak elmondta, hogy Zsolna és Puhó (Púchov) közt megváltozik a Zsolna és Prága közt közlekedő nemzetközi expresszvonatok érkezési ideje. Zsolna és Puhó közt öt regionális gyorsvonat és hat gyorsvonat menetideje is módosul.

A szóvivő szerint a változások oka a széleskörű felújítási munkálatok a vasúti pályán. Hozzátette, hogy az éjszakai, hálókocsival ellátott vonatok hétköznap 8:21-re hétvégén pedig 8:50 re érkeznek majd Zólyomba.

A húsvéti ünnepek alkalmával azonban két kiegészítő vonatot is forgalomba állítanak, ezzel a várhatóan megnövekedő utaslétszámra kívánnak reagálni.

Kelet-Szlovákiában is megváltozik néhány gyorsvonat menetrendje. Ezzel a Pozsonyba induló vonatokhoz való jobb csatlakozást szeretnék elérni. A változás a Héthárs (Lipany), Eperjes, Homonna, Mezőlaborc, Bárdfa, Tiszacsernyő és Takcsány (Stakčín) vonatközlekedését érinti.

Közép-Szlovákiában Garamszeg (Hronsek) és Nagyrét (Veľká Lúka) községek hétvégi közlekedése javul majd.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?