Könyvalakban is megjelenik a Harry Potter-dráma

London |

<p>Még idén a kezükbe foghatják a&nbsp;Harry&nbsp;Potter-rajongók azt a könyvet, amely a J. K. Rowling-regénye nyomán született színművet tartalmazza - írja a BBC News.</p>

 A Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter és az elátkozott gyermek) című kétrészes színmű a darab nyári premierje után jelenik meg nyomtatásban. A regény története után 19 évvel játszódó drámábanHarry Potter már három gyermek apja, és agyondolgozza magát a mágiaügyi minisztériumban. A darabot a Harry Potter-regényfolyam szerzője, J. K. Rowling írta Jack Thorne és John Tiffany közreműködésével. A színmű nyomtatásban az e-könyv-változattal együtt jelenik meg a Little, Brown Book Group kiadó gondozásában.

"Rowling és csapata nagyon sok kérést kapott a rajongóktól, akik nem láthatják a darabot, hogy legalább hadd olvashassák el azt, minket pedig nagyon boldoggá tesz, hogy lehetővé tesszük ezt számukra" - közölte a kiadó.

A produkció előbemutató-sorozatát májustól láthatja a közönség a londoni Palace Színházban, a premiert július 30-án tartják. A könyv keménykötéses és elektronikus változatban július 31-én jelenik meg.

A drámában Jamie Parker alakítja majd Harry Pottert, Hermione Granger szerepét Noma Dumezweni kapta. Potter másik barátját, Ron Weasleyt Paul Thornley játssza.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?