Pedofiltól félnek Szencen

Szenc |

<p>Az ismeretlen férfi megragadta a kisfiút, befogta a száját, és be akarta őt tuszkolni az autóba.&nbsp;A rendőrség megfigyeli a Fándly utcát, ahol a férfi el akarta vinni a kisfiút.&nbsp;</p>

A múlt héten bejelentést kapott a városi rendőrség egy ismeretlen férfi ellen Szencen, aki az egyik alapiskola közeléből akart magával vinni egy kisfiút. A gyerek kiszabadult a szorításából, így tudott megmenekülni. A fiú anyja a közösségi portálon figyelmeztette az ismerőseit, hogy egy pedofil garázdálkodik a művészeti alapiskola környékén a Fándly utcában. Az anyuka elmondása szerint egy feketébe öltözött ismeretlen férfi elkapta a fiát, akinek a száját be akarta fogni és akit be akart tuszkolni az autóba. A kisfiúnak sikerült kiszabadulnia a férfi kezéből és elmenekült. A gyerek arca zsíros volt az ételtől, amivel a férfi megpróbálta betömni a száját. A hozzászólásokból kiderült, hogy néhány nappal később, pénteken hasonló eset történt az iskolánál. Gabriela Škriečka, az iskola igazgatója szerint nincs ok pánikra. Ő csak a keddi esetről tud. Röviddel az incidens után a kisfiú édesanyjától értesült a történtekről. „Délután öt óra után az iskola területén kívül történt az eset. Mondtam az anyukának, hogy tegyen bejelentést a városi rendőrségen. Én beszámoltam a városi hivatal vezetőjének. A városi rendőrök is csak a közösségi portálról értesültek a pénteki esetről. Azt egyelőre senki sem jelentette sem a rendőrségen, sem az iskolában” – nyilatkozta a Sme napilapnak az igazgatónő.  A városi rendőrség megerősítette, hogy tud az incidensről. A Fándly utcát megfigyelik, bővebb tájékoztatást nem adnak. „Az esetet nem jelentették a Szenci Járási Rendőrkapitányságon. Megtettük a szükséges lépéseket és kivizsgáljuk az ügyet” – mondta Lucia Miháliková, a Szenci Járási Rendőrkapitányság szóvivője.  (szak)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?