Saját anyja karmolta össze a csecsemőt, mert sírt

Losonc |

<p>Egy két hónapos csecsemőt szállítottak a losonci kórházba, miután a saját anyja összekarmolta az arcát. A 26 éves, mucsényi nőt állítólag a gyerek sírása idegesítette - számolt be róla a <a href="http://www.noviny.sk/c/krimi/veroniku-znervooznoval-plac-jej-dietata-do…; hírportál.</p>

A 26 éves Veronikának állítólag pszichikai problémái vannak, gyermeke bántalmazásakor ráadásul ittas állapotban volt. Az esetet férje, a 71 éves Mikuláš mesélte el részletesen. Egy bírósági tárgyalás után a szülők megálltak egy kocsmában, ahol mindketten fogyasztottak alkoholt. Hazatérve kisfiuk, a két hónapos Silvester nyűgös lett. Az anyja tisztába tette őt, megetette, de a csecsemő ezután is sírt. A 26 éves nő erre rázni kezdte, majd megkaparta az arcán. Mikuláš ezt követően a rokonaihoz vitte az élettársát, a kisfiúval pedig hazatért. A rendőrséget maga Veronika értesítette, valószínűleg azzal az indokkal, hogy elszakították tőle a gyerekét.A rendőrök mindkét szülőt behívták. A besztercebányai kerületi rendőrség szóvivője, Mária Faltániová szerint mindketten ittas állapotban voltak, több mint egy ezrelékes véralkoholszintet mértek a leheletükben.  A gyermeket kórházba szállították. Szerencsére csak könnyebb, felszíni sérüléseket szenvedett. A rendőrség a társadalmi együttélés ellen elkövetett szabálysértés ügyében vizsgálódik. (noviny.sk) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?