Videó: tömegbalesetet okozott egy szlovák rendőrautó

Garamszentkereszt |

<p>Felelőtlen és ráadásul szabálytalan manőverrel okozott tömeges koccanásos balesetet egy garamszentkereszti (Žiar nad Hronom)&nbsp;rendőrautó. Az esetet egy fedélzeti kamera rögzítette.</p>

A kérdéses videót szombaton délután már 150 ezren megnézték. Ahogy a felvételen is látható a rendőrautó hirtelen irányt változtat, esélyt sem adva a mögötte közlekedőknek az ütközés elkerülésére.

 (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk')); 

 


A videót a Žiarski motoristi Facebook oldal tette közzé. A posztban azt is leírják, hogy a manőver teljesen szabálytalan volt, hiszen a járőrautó sofőrje csak akkor hagyhat figyelmen kívül bizonyos közlekedési szabályokat, ha be van kapcsolva a megkülönböztető jelzése.

A videó melletti szövegből az is kiderül, hogy a magukat talán hollywoodi filmbe képzelő rendőrök egy felettébb súlyos vétséget elkövető autó után eredtek (volna). Egy személyautónak ugyanis nem égtek a lámpái, őt vették volna üldözőbe a rend éber őrei.

A Žiarski motoristi Facebook oldalon megjelent szöveg arra is kitér, hogy az ilyen eseteket a rendőrség saját maga vizsgálja ki.

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?