Felnőttek és gyerekek a petárdabalesetek áldozatai között

<p>A pirotechnikai eszközök szakszerűtlen kezelése miatt többször ki kellett szállniuk a mentőknek az elmúlt 24 órában.&nbsp;</p>

Szlovákiában második pirotechnikai osztályba sorolt termékek 18, harmadik pirotechnikai osztályba soroltak pedig 21 éves kortól kaphatók. A negyedik osztály termékei csak engedéllyel vásárolhatók. A sérültek között gyermekek is vannak, ők elméletileg hozzá sem juthattak volna a pirotechnikai eszközökhöz. A legtöbb baleset Zsolna megyében történt, itt két gyermek és tíz felnőtt sérült meg. Kassa megyében 11 felnőtt, és egy gyerek; Pozsony megyében hat felnőtt, és egy gyerek; Nagyszombat, Trencsén és Besztercebánya megyében hat személy, míg Eperjes megyében öt személy sérült meg pirotechnikai eszközök helytelen alkalmazása miatt.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?