Jézus is menekült volt, de szerencsére nem Márió és József nevelte

Pozsony |

<p>&quot;Őriznünk kell hagyományainkat, a karácsony kapcsán is. Képzeljék el, hogy nézne ki az olyan karácsony, ahol a gyermek mellett két férfi áll&quot; - nyilatkozta egy interjúban Ján Figeľ, a KDH elnöke.</p>

Ján Figeľ, a KDH elnöke a szlovén médiában is aktívan támogatta a népszavazást, amit a melegházasságokat engedélyező törvény eltörléséért tartottak. A témával kapcsolatban Figeľ felemlegette, hogy 2014-ben a KDH segítségével sikerült elfogadni azt az alkotmánymódosítást, amely kimondta, hogy a házasság egy férfi és egy nő egyedi kapcsolata. "Őriznünk kell hagyományainkat, a karácsony kapcsán is. Képzeljék el, hogy nézne ki az olyan karácsony, ahol a gyermek mellett két férfi áll" - fűzte hozzá. Figeľ a menekülttémában is nyilatkozott. Véleménye szerint nagyobb szükségük van segítségre azoknak az embereknek , akik Szíriában maradtak, mint azoknak, akik pénzt adnak az embercsempészeknek. Figeľ mindenekelőtt az üldözött keresztényekre gondolt. Az asszír keresztények befogadását Szlovákia által erős gesztusnak nevezte, hozzátéve: Jézus is menekült volt, amikor Heródes király üldözte őt. Az Európai Unióval kapcsolatban elmondta: ez a legnagyobb kereskedelmi és gazdasági szövetség a világon, de biztonsági szempontból egy törpe. Hozzátette: a schengeni övezet átformálására lenne szükség az eurózóna mintájára. A teljes interjú itt érhető el.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?