Rengeteget keres Magyarországon Peter Šrámek

Budapest |

<p>Egykor Sz&shy;lo&shy;vá&shy;ki&shy;á&shy;ban nem lát&shy;tak benne fan&shy;tá&shy;ziát, Magyarországon azonban je&shy;len&shy;leg ő az egyik leg&shy;nép&shy;sze&shy;rűbb éne&shy;kes. Ami&shy;vel igen&shy;csak jól keres.</p>

A fiatal énekes, Peter Šrámek korábban hiába próbált Szlovákiában betörni a zenei piacra, Magyarországra kellett ahhoz költöznie, hogy felismerjék a tehetségét. Jelenleg pedig ő az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb énekes Magyarországon - írja a ripost.hu.

Šrámek a Rising Star harmadik és a Sztárban sztár második helyezése után nagyon sok felkérést kapott. 
Az Édes Életben adásonként nagyjából 50 ezer forintot kap. Egy-egy hakni általában 150 ezer forint lehet, amiből több is adódik egy nap, de ennek természetesen nem száz százaléka az övé. A Sztárban sztár valószínűleg 300-500 ezer forint körül hozhatott adásonként. Ez azt jelenti, hogy másfél millió forint körül keresett havonta, vagyis a szezonban a jövedelme elérhette akár a tízmilliós bevételt is.

(ripost.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?