Az országos rendőrfőkapitány fedezi a Smer-mecénás pénzügyőrt

Pozsony |

<p>A Sme napilap számolt be róla a napokban, hogy Slobodník korábban a Smer tagja volt, és 11 ezer euróval támogatta a pártot.&nbsp;</p>

Bernard Slobodník a pénzügyőrség élén kellő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik, továbbá fontos eredményeket ért el az adócsalások leleplezésében. Ezen kívül pártatlan is - reagált Tibor Gašpar országos rendőrfőkapitány Daniel Lipšic ellenzéki képviselő felszólítására, hogy váltsa le Slobodníkot a pénzügyőrség éléről. A Sme napilap számolt be róla a napokban, hogy Slobodník korábban a Smer tagja volt, és 10 ezer euróval támogatta a pártot. A pénzügyőrség főnöke a kiszivárgott információval kapcsolatban elmondta: "Elég bevétellel rendelkeztem ahhoz, hogy befizethessem az említett tagdíjakat. A bevételeimről bármikor bemutathatom az igazolásokat." Hozzátette: az "adományt" civilként fizette be a pártkasszába a politikai pártokról szóló törvénnyel összhangban. A Sme újságírójának azon kérdésére, hogy a támogatás hozzásegítette-e a ranglétrán való előrelépéshez, nem válaszolt. (tasr, sme)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?