Milyen napja lesz szombaton?

<p>Kos (III. 21.&ndash;IV. 20.) Vigyázzon, mert a nagy szerelem fogadalmakra késztetheti és az életében nincs helye felelőtlen ígéreteknek. Kedvese is fontos, de jelenleg a karrierjére kellene összpontosítania. Nem biztos, hogy még egyszer kap az élettől olyan lehetőséget, mint most.</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Vigyázzon, mert a nagy szerelem fogadalmakra késztetheti és az életében nincs helye felelőtlen ígéreteknek. Kedvese is fontos, de jelenleg a karrierjére kellene összpontosítania. Nem biztos, hogy még egyszer kap az élettől olyan lehetőséget, mint most.

 

Bika (IV. 21.–V. 21.)

 Ne feledje a régi bölcsességet, mely szerint az okos a más kárán tanul. Soha nem szabad feladnia a reményt, hogy jöhet jobb az életébe. Figyelje a környezetét és gyűjtsön tapasztalatokat, melyekből a későbbiekben zseniális ötletek születhetnek.

 

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Az utóbbi időben nagyon zárkózott, félénk, önbizalomhiányban szenved, amit könnyen kihasználhatnak ismerősei, munkatársai. Most nem tud nemet mondani senkinek, nehogy megbántson bárkit is. Ideje lenne talpra állnia és lerázni magáról az élősködőket.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

A saját bőrén kezdi érezni, hogy a boldogságnak lemondás az ára. Válaszút elé érkezett: vagy kedvesét, családját részesíti előnyben, vagy karrierjét. Mivel párja több időt szeretne önnel tölteni, így kénytelen lesz lemondani néhány megbízását a családi béke érdekében.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Tele van energiával és egyre kreatívabb. Szüksége is van erre az állapotra, mert szinte ki sem látszik a munkából. Bár ez nem könnyű helyzet, de örül, hogy a munkáját és kivételes szakértelmét megbecsülik, ami akár előléptetést is jelenthet.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Felettesei örömmel veszik és értékelik kitartását, szorgalmas munkáját, ami a jövőre nézve nagyban javítja kilátásait. Ugyanis minél jobban előtérbe kerül a vezetői szemében, annál nagyobb az esélye annak, hogy feljebb kerül a munkahelyi ranglétrán.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

 Ha ragaszkodik a szeretteihez, otthonához, akkor ideje, hogy tegyen is ezért valamit. De csak óvatosan, mert erővel nem lehet harmóniát teremteni. Erejét inkább a ház körüli munkákra használja, a családi gondokat pedig igyekezzenek mielőbb megbeszélni.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

A zaklatottság, nyugtalanság jellemzi, és szinte mindent felforgat maga körül. Ugyanis a kitudódó titkok nagy bonyodalmakat okoznak nemcsak családi körben, hanem munkahelyén is. Éppen ezért eljött az ideje a nagytakarításnak és rendrakásnak minden téren.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Érzékei egyre kifinomultabbak, képes a dolgok mögé látni. Csak bánjon csínján ezzel a képességével, nehogy esetleg gyanakvássá érjen önben, mert annak nem lesz jó vége. Pénzügyi dolgai foglalkoztatják, de a komolyabb tranzakciókkal még várjon.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Ne akarja mindenben rá - erőltetni az akaratát a kedvesére! Vannak dolgok, amelyekben önnek kellene engednie, főleg, ha kapcsolatukban nemcsak megértést és szenvedélyt, hanem kiegyensúlyozottságot is szeretne. Rendezze ezeket a dolgokat!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Anyagi ügyeit halassza későbbre. A hirtelen jött ötletek ugyan jónak tűnhetnek, de a későbbiekben kiderülhet, hogy a dolognak több a hátránya, mint az előnye. Szerencsére párja is figyel a dolgokra és ez meggondolttá teszi önt, főleg, ha szerződéskötésről van szó.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ha van gyermeke, akkor valamilyen kellemetlenség, bonyodalom készteti arra, hogy sokkal többet foglalkozzon az utódjával. Kedvese is egyre jobban igényli a társaságát és az őszinte, mély beszélgetéseket. Idővel be fogja látni, milyen hasznosak az ilyen együttlétek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?