A Bayern Münchennél bíznak abban, hogy Ribéry még az idén visszatér

<div>A Bayern Münchennél bíznak abban, hogy Franck Ribéry, a csapat francia labdarúgója teljesen felépül hosszú ideje húzódó térdsérüléséből és még ebben az évben visszatér a pályára.</div><div>&nbsp;</div>

A villámgyors szélső márciusban a Sahtar Donyeck elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen dőlt ki a sorból, azóta mostanáig sem ő, sem a klubja nem jelölte meg várható visszatérésének időpontját.    Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság ügyvezető testületének elnöke elmondta: egy-két hétnél biztosan több időt vesz még igénybe a játékos teljes felépülése, de úgy tűnik, az idén újra pályára léphet.        A münchenieknél nem siettetik Ribéry visszatérését. Már csak azért sem, mert a nyáron igazolt Douglas Costa egyelőre nagyszerűen teljesít a posztján. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?