Milyen napja lesz szombaton?

<p>Kos (III. 21.&ndash;IV. 20.) Csapongó a gondolkodása, és nem nagyon tud összpontosítani a munkahelyi feladataira. Igyekezzen mielőbb megtalálni az egyensúlyt igényei, családja és munkahelye között, ha nem szeretne állás nélkül maradni!</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Csapongó a gondolkodása, és nem nagyon tud összpontosítani a munkahelyi feladataira. Igyekezzen mielőbb megtalálni az egyensúlyt igényei, családja és munkahelye között, ha nem szeretne állás nélkül maradni!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Még mindig van lehetősége arra, hogy komolyabb károsodás nélkül változtasson dolgokon, s ha úgy érzi szükségét, akár tevékenységeit is eredményesen tudja átszervezni. Most lehetősége van helyrehozni eddigi hibás döntéseit!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Ügyelnie kell arra, hogy az igényesebb és fontosabb munkákat elvégezzék, a szerződéseket mielőbb megkössék, mert később már nagyobb az esély arra, hogy kisebb félreértések becsússzanak, ami későbbiekben problémát jelenthet!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Szinte megkönnyebbülten és felszabadultan éli meg az önre váró eseményeket, melyekre a nap folyamán számíthat. Pozitív gondolkodása egészségi állapotára is jó hatással van. Figyeljen pénzügyeire, de legyen rugalmas!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Amennyiben az elkövetkező időszakban valami új dolog elindításán gondolkodik, lásson hozzá, ugyanis most minden új kezdeményezésben szerencséje lehet. Sőt, érezni fogja, hogy munkahelyén is nagyobb támogatást kap kollégáitól!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Szereti a biztonságot, a pontosságot, ezért igyekszik ez szerint rendezni az életét. S ha minden az elképzelései szerint történik, az rendkívül nyugalommal tölti el. Ne feledje, a lelkiismeretesség nem azonos az önfeláldozással!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Eddig mintha álomvilágban élt volt, éppen ezért ideje felébrednie! Mostantól felgyorsulnak az események, melyek eseménydús, élményben gazdag időszakot hoznak önnek! Anyagi ügyeit illetően, legyen óvatos!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Állhatatosságra van szüksége, mivel most nem kap sehonnét segítséget. Sőt, a részletekbe menő változtatást sem kerülheti el. Éppen ezért kell figyelnie minden tettére és szavára, hogy ügyesen tudjon lavírozni a régi és az új világ között!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Bár vannak lehetőségei és új ösztönzéseket is kap, ennek ellenére önnek kell eldöntenie, merre indul tovább! Hamarosan el kell határoznia magát, ezért jobb, ha már most elgondolkodik a dolgokon, hogy helyesen választhasson.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Nem érzi magát anyagi biztonságban, éppen ezért okosabb, ha a kockázatos vállalkozásokat egyelőre elkerüli! Most nem lenne okos dolog az erőtartalékait elfecsérelnie, inkább élje kiegyensúlyozottan mindennapjait!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Szinte úszik a boldogságban, nyugalom veszi körül, s lelki biztonságérzete mellett fizikai erőnléte is növekszik. Abban esetben lehet problémája, ha elkalandozik, és nem fejezi be az elkezdett feladatait.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Most nem lehet oka a panaszra, ugyanis rengeteg ideje van a hobbijára, sőt, még szeretteire is több ideje marad. Mindezt annak köszönheti, hogy előrelátó volt és sikerült néhány munkáját előbb befejeznie!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?