Sam Smith énekli az új James Bond-film főcímdalát

London |

<p>Ötven év után újra brit férfi előadó, méghozzá a Grammy-díjas Sam Smith énekli az új James Bond-film, a Spectre: A Fantom visszatér című epizód főcímdalát.</p>

A Writing's On The Wall című dal Smith és a szintén Grammy-díjas Jimmy Napes közös szerzeménye. A páros korábban a brit énekes In the Lonely Hour című nagysikerű debütáló lemezén dolgozott együtt.  A számot még januárban vették fel és azóta titokban tartották. Smith egészen mostanáig tagadta a produkcióban való részvételét. Mint elmondta, a forgatókönyv elolvasása után szinte azonnal papírra vetette a főcímdalt. A szám szeptember 25-én jelenik meg.  "Ez a karrierem egyik csúcspontja" - hangsúlyozta közleményében a 23 éves énekes. "Rendkívül izgatott vagyok, hogy részese lehetek a brit örökség ezen ikonikus darabjának és csatlakozhatok az általam legnagyobbra tartott zenészek sorába.  Utoljára Tom Jones volt az a brit férfi szólóénekes, aki Bond-főcímdalt énekelt: ez volt az 1965-ös Tűzgolyó. A legutóbbi Bond-film, a Skyfall főcímdala a Grammy-díjas brit énekesnő, Adele nevéhez fűződik. Daniel Craig immár negyedszerre alakítja Bondot a filmvásznon, amelyen Ralph Fiennes, Monica Bellucci, Léa Seydoux és Christoph Waltz is feltűnik. A Sam Mendes rendezte Spectre középpontjában a kém gyerekkora és legelső küldetése áll. A 007-es ügynök kalandjairól szóló 24. hivatalos mozifilm világpremierjét október 26-án tartják Londonban. A magyar nézők november 5-től láthatják a filmet a mozikban.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?