15 év az anyagyilkosnak

Kassa |

<p><span style="font-size: 12px;">Tizenöt év szabadságvesztésre ítélt kedden a besztercebányai Specializált Büntetőbíróság egy anyagyilkost.&nbsp;</span></p>

Az ítélet jogerős, a perben részt vevő felek nem élnek a fellebbezés lehetőségével. A kassai Martin Buchtát eredetileg 25 év vagy életfogytiglani fegyházbüntetés fenyegette, ám megbánást tanúsított, bevallotta tettét, és a szakértők a szabadságvesztés tartamának a csökkentését javasolták.  Az anya meggyilkolta a férjét, ezért Martin Buchta kiskorában másoknál nevelkedett. Amikor azonban az anyja tíz év börtön után szabadult, a fiút magával vitte. Egyre nagyobb konfliktusok alakultak ki köztük. A férfi ezért tavaly szeptemberben az Óruzsini (Ružín) erőműhöz csalta anyját, és 21 késszúrással végzett vele. Testét egy aknába hajította. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?