Leleplezték a Cruise-filmbe statisztaként beszivárgott újságírót

Bogota |

<p>Leleplezték és eltávolították a forgatásról azt a kolumbiai újságírót, aki statisztaként akart többet megtudni a Medellín drogkartellről készülő filmről, amelynek főszerepét Tom Cruise játssza.</p>

A Mena című filmet Doug Liman rendező Kolumbiában forgatja. Az El Espectador című napilap cikke szerint az újságíró, aki egy helyi tévének dolgozik, statisztaként próbált adatokat gyűjteni a munkáról. Úgy leplezték le, hogy észrevették a testére erősített kamerát. A forgatás biztonsági személyzete átadta a riportert a helyi rendőrségnek, de nem indult ellene eljárás.
    Tom Cruise a CIA fedett ügynökét, a pilóta Barry Sealt alakítja a nyolcvanas években játszódó, hírhedt Medellín kartellről szóló thrillerben. Az 52 esztendős sztár állítólag pár kilót felszedett, hogy a kolumbiai drogkartellnek kábítószert és fegyvereket szállító testes Sealt hitelesen játssza.
    A színész pár éve a Trópusi vihar című vígjátékban a pocakosra maszkírozott szeszélyes stúdiófőnök, Len Grossman szerepében nagy sikert aratott.
    A Seal-sztorit 1991-ben az HBO is leforgatta, a Kétélű fegyver című tévéfilmben Dennis Hopper játszotta a főszerepet, de akkor rendes testalkatúként ábrázolták az informátort.
    A "kövér embernek" becézett Seal a Medellín kartell pilótája volt, de egyúttal a CIA-nak is dolgozott. A csempész kannabiszt és kokaint szállított Dél-Amerikából az Egyesült Államokba 1976 és 1984 között. Hogy elkerülje a börtönt, hajlandó volt együttműködni az amerikai hatóságokkal. 1986-ban egy Baton Rouge-i védett házban lőtték agyon a kartell bérgyilkosai.
    A film forgatókönyvét Gary Spinelli írta. A rendezésre eredetileg Ron Howardot kérték fel, az ő helyét vette át Doug Liman. A produkció 2017-ben kerül a mozikba.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?