Magyar-román - Korai kapunyitás, alapos ellenőrzés

Budapest |

<p>A szokásosnál korábban, már 17.45 órakor kinyitják a Groupama Aréna kapuit a jövő pénteken sorra kerülő Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező előtt, amelyen telt ház várja majd a csapatokat.<br />&nbsp;</p>

Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője az MTI-nek csütörtökön elmondta, arra kérik a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz. A drukkereknek számolniuk kell az alapos és mindenre kiterjedő ellenőrzéssel, a meccsjegy.mlsz.hu/pályarendszabályok oldalon tájékozódhatnak arról, mit vihetnek be a nézőtérre.
   
A parkolási problémák elkerülése érdekében az MLSZ azt javasolja a szurkolóknak, hogy aki teheti, a tömegközlekedést vegye igénybe.
   
A találkozóra már augusztus 4-én elkelt minden jegy. A belépők névre szólnak, így a nézőknek rendelkezniük kell személyi azonosító okmánnyal. A jegyekkel kapcsolatos kérdésekben a Ticket Express ügyfélszolgálatánál érdeklődhetnek.
   
Sipos Jenő jelezte, a vendég románok 1100 belépőt kaptak, s információik szerint ezek szintén elkeltek. Ennek megfelelően 22 ezer néző előtt kerülhet sor a mérkőzésre, amely 20.45 órakor kezdődik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?