Bristolba is repülhetünk Kassáról

<p>Negyedik nemzetközi járatát indítja a Wizz Air fapados légitársaság a kassai repülőtérről, ahonnan október 10-től már nyolc állandó járat repül a világ különböző városaiba.</p>

A Wizz Air kassai bázisáról jelenleg az angliai Luton, a Sheffieldhez közeli Doncaster, illetve az olaszországi Bergamo repülőtérre indít napi rendszerességgel járatokat, október 10-től pedig heti két alkalommal, kedden és szombaton már az angliai Bristol városába szállít utasokat. A kassai repülőtér az utóbbi évek során számos új járattal bővítette kínálatát, nemcsak a tengermelléki országokba, hanem Pozsonyba, Prágába, Kijevbe és Bécsbe is naponta indulnak közvetlen járatok. „Bízunk benne, hogy az októberben induló Kassa–Bristol járat új ügyfeleket jelent majd a légitársaságunknak, és meghozza az emberek kedvét ahhoz, hogy Délnyugat-Angliába látogassanak, illetve Szlovákia második legnagyobb városának felfedezésére és a két ország közti üzleti kapcsolatok megerősítésére is ösztönzi őket” – fogalmazott nyilatkozatában Tamara Mshvenieradze, a Wizz Air kommunikációs menedzsere. Richard Raši, Kassa főpolgármestere szerint az új járat a turistáknak, az üzletembereknek, a külföldi befektetőknek, illetve az egész keleti régiónak is új lehetőségeket jelent. „Amikor 2013-ban elindítottuk a Wizz Air Kassa és London közti járatát, senki sem hitte volna, hogy két évvel később már további három nemzetközi vonal fog működni a kassai repülőtéren” – mondta Richard Raši.

A kassai repülőtérről 2015 első felében összesen 143 493 utas indult a világ különböző városaiba, ami a tavalyi forgalomhoz képest közel 20 százalékos növekedést jelent.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?