Dárdaiékat nem zavarta meg a motoros támadás

Berlin |

<p>Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője elmondta, együttesére nem volt különösebb hatással, hogy vasárnap este egy motoros rálőtt a gárda buszára.</p>

"A klub profin kezelte a helyzetet, és távol tartott minket az esettől. A sofőr számára sokkoló élmény lehetett, de mi szerencsére nem voltunk a buszon" - nyilatkozta a korábbi magyar szövetségi kapitány.     A járművet az Arminia Bielefeld elleni, idegenbeli Német Kupa-mérkőzés előtt egy motoros megelőzte, majd rálőtt a szélvédőre. Éppen a sofőrre a célzott, de a golyó nem jutott be a jármű belsejébe.      A hétfői találkozót a berliniek 2-0-ra nyerték, s a magyar szakember elmondta, ez a siker nyugalmat és reményt adhat a csapatnak a Bundesliga pénteki rajtja előtt.    
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?