Hatgyerekes családot irtott ki a houstoni gyilkos

Washington |

<p>Egy hatgyermekes családot irtott ki a Texas állambeli Houstonban David Conley, akinek korábban viszonya volt az anyával - közölte a helyi rendőrség.</p>

A 48 éves Conley az 50 éves Dewayne Jacksonnal és feleségével, a 40 éves Valerie Jacksonnal, valamint a 13 éves Nathaniellel, a 11 éves Honestyvel, a 10 éves Dewayne-nel, a 9 éves Calebbel, a 7 éves Trinityvel és a 6 éves Jonah-val végzett. (A rendőrség először - tévesen - három felnőtt és öt gyerek haláláról számolt be.)     Conley az összes áldozatot lőfegyverrel ölte meg. Többüket megbilincselte, egyeseket több lövés is ért. A legidősebb fiú, Nathaniel feltehetően az elkövető gyereke volt.     A Houston körzetében lévő házhoz helyi idő szerint szombat este érkeztek rendőrök egy bejelentés miatt. Miután az ablakon keresztül megpillantották egy fiatal testét, betörtek a házba, ahol a férfi rájuk lőtt. Az elkövető végül nagyjából egy órával később megadta magát a helyszínre kiszállt kommandósoknak.     David Conley ellen vasárnap három pontban vádat emeltek minősített emberölés, egyebek között egy hat évnél fiatalabb gyermek meggyilkolása miatt. A bíró megtagadta tőle az óvadék lehetőségét.     Sajtóértesülések szerint Conleyt legutóbb júliusban vették őrizetbe, amiért a hűtőszekrénybe verte a barátnője, Valerie Jackson fejét. Az incidenst az váltotta ki, hogy Jackson 10 éves fia sötétedés után ment haza a parkból, és ezen vitatkoztak össze.     Tavalyelőtt Conley kilenc hónapot kapott Jackson bántalmazása miatt. A nő védelmében egyúttal távoltartó határozatot is hoztak ellene.      Conley 2002-ben késsel fenyegette meg akkori barátnőjét és annak kisgyerekét, 1994-ben pedig egyebek között engedélyköteles gyógyszerkészítmény birtoklása miatt indult ellene eljárás. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?