Félholtra verte, majd ki is fosztotta

Kassa |

<p>Egy 27 éves kassai férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy egy iskola területén bántalmazott egy nála egy évvel idősebbet.</p>

Múlt hét csütörtökén, az éjjeli órákban a 27 éves Tomáš rátámadott egy földijére. Többször is ököllel arcon ütötte, majd miután áldozata a földre esett, rugdosni kezdte őt, és megtaposta. A verést egy rendőr felbukkanása zavarta meg, így a támadó futásnak eredt. Rövidesen el is kapták a férfit, aki most akár nyolc évre is rács mögé kerülhet. A verés során 30 eurónyi készpénzt és egy mobiltelefont is elvitt a sértettől, akinek hat héten túl gyógyuló sérüléseket okozott.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?