Fico: Procházka volt a követelést megvásárló ügyvéd esküvői tanúja

Pozsony |

<p>Radoslav Procházka, a parlamenten kívüli Sieť &nbsp;párt elnöke volt Peter Kubík ügyvéd esküvői tanúja.&nbsp;</p>

Peter Kubík cége, a PK Faktoring vásárolta meg egy cég Turócszentmárton elleni, 8,4 millió eurós követelését. Andrej Hrnčiar polgármester attól tart, a követelés miatt provatizálhatják a Turóci Vízműveket is. Emiatt petíciót kezdeményezett, amelyet a helyiek, és a környékbeli települések polgármesterei is aláírtak. „A Sieť alelnöke, Andrej Hrnčiar közpénzekből ki akar fizetni 8 millió eurót egy Radoslav Procházkához közeli embernek. Most én kérdezem nyilvánosan Andrej Hrnčiar urat, aki mindig engem kérdez: Hrnčiar úr, mit csinálnak itt maguk Procházka úrral? Milyen játékot játszanak a turóci emberek kárára, akit felhasznált az aláírásgyűjtő akciójához?” – mondta Robert Fico mai sajtótájékoztatóján.  Fico elmondta, a kormány kész segíteni a régió lakosain, de csak azt követően, miután a Sieť elnöke és alelnöke feloldotta ezt a személyi összefonódást. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?