Tom Holland lesz az új Pókember

<p>A 19 éves brit színész, Tom Holland, A lehetetlen című katasztrófafilm szereplője lesz a Marvel stúdióban készülő új Pókember-film főhőse.</p>

Holland a Billy Elliot musical londoni színpadán is nagy sikert aratott korábban, de a filmvilágban még viszonylag ismeretlen az arca. A Sony Pictures és a Marvel kedden jelentette be, hogy a szuperhős szerepére, amelyet korábban Tobey Maguire és Andrew Garfield is eljátszott öt pókemberes epizódban, a fiatal brit színészt választották.    Holland a 2017 nyarán a mozikba kerülő - egyelőre cím nélküli - filmben a középiskolás Pókembert alakítja. A lehetetlen című cunamidrámában három éve Naomi Watts fiát játszotta, mostanában a Wolf Hall című televíziós minisorozatban is láthatták a brit tévénézők, decemberben pedig Ron Howard A tenger szívében című kalandfilmjében jelenik meg a filmvásznon.    A színész széles körű szereplőválogatás után kapta meg Pókember szerepét. Mint Tom Rothman, a Sony Pictures filmes üzletági vezetője elmondta: sok fantasztikus színészt láttak, de "Tom próbafelvétele egészen különleges volt".    Az új Pókember-mozit Jon Watts rendezi, akinek augusztustól a Rendőrautó című Kevin Bacon főszereplésével forgatott thrillerjét vetítik az észak-amerikai mozik.     A Sony és a Marvel februárban megkötött megállapodása szerint Pókember megjelenik a Marvel-filmben és a Marvel-hősök, így Vasember, Thor vagy Amerika kapitány feltűnhetnek későbbi Pókember-filmekben.    Holland először várhatóan a jövő nyáron debütáló Captain America: Civil War (Amerika kapitány: Polgárháború) című produkcióban mutatkozik be Pókemberként.     A szuperképességekkel rendelkező Pókembert Stan Lee és Steve Ditko alkotta meg, a hős kalandjai 1962 óta olvashatók képregényben. A képregénysorozat nyomán készült filmek világszerte több mint négymilliárd dolláros jegybevételt hoztak. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?