Greipel hajrázott a legjobban

<p>André Greipel nyerte a Giro d&#39;Italia országúti kerékpáros körverseny hatodik szakaszát, amely után továbbra is a spanyol Alberto Contador vezet összetettben.</p>

A német sprinter a csütörtöki hajrában az olasz Matteo Pelucchit és Sacha Modolót utasította maga mögé.    A szakasz vége előtt 300 méterrel egy figyelmetlen, a korláton áthajolva filmező néző miatt óriási bukás történt, melyben a mezőny fele, többek között Contador is érintett volt. A spanyol sztár a térdét és bal vállát ütötte meg, s bár felállt és behajtott a célba, fájdalmai miatt a pódiumon fel sem tudta emelni a kezét az éllovasnak járó trikó felvételéhez. Csapata, a Tinkoff-Saxo azt közölte, alapos vizsgálatoknak vetik alá, hogy kiderüljön, mekkora a baj.    A balesetnél Daniele Colli ment neki a néző által tartott kamerának, az ő esése indította el a "lavinát". Collit kórházba szállították, ahol kiderült, hogy eltört a karja.     Eredmények:6. szakasz, Montecatini Terme-Castiglione Della Pescaia, 183 km: 1. Andre Greipel (német, Lotto) 4:19:42 óra2. Matteo Pelucchi (olasz, IAM Cycling) azonos idővel3. Sacha Modolo (olasz, Lampre) a i.     Az összetettben:1. Alberto Contador (spanyol, Tinkoff - Saxo) 20:25:43 óra2. Fabio Aru (olasz, Asztana) 2 másodperc hátrány3. Richie Porte (ausztrál, Team Sky) 20 mp h.     Pénteken a Grosseto és Fiuggi közötti 264 kilométeres szakasz vár a mezőnyre.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?