Elítélték a somorjai játékterem fosztogatóit

Somorja |

<p>Tetten ért a rendőrség szerdán három férfit Somorján, miközben egy játékterembe próbáltak betörni. A kaszinó ablakát védő rácsot kötéllel tépték ki, majd az ablak felfeszítésével jutottak be.&nbsp;</p>

Öt játékgépet rongáltak meg, amikor tetten érték őket. Bent két elkövető fosztogatott, a rendőrjárőr az őrszemre lett figyelmes. A betörőket gyorsított eljárásban ítélték el. A 25 éves Mário V.-t nyolchavi letöltendő, a 27 éves Peter K.-t és a 29 éves Dávid B.-t 12 havi, végrehajtásában 36 hónapra felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték. A játékteremben 15 600 eurós kár keletkezett. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?