SDKÚ-DS: Ficóék csődje a Váhostav-ügy

Sztrecsnó (Strečno) |

<p>Robert Fico kormányának &bdquo;kolosszális csődje&rdquo; a Váhostav-botrány az SDKÚ-DS szerint.</p>

Az ellenzéki párt Központi Tanácsa erről szombati sztrecsnói (Strečno) ülését követően adott ki közleményt. „A szocialista kormány három év teljes tétlenség után olyan képet igyekszik festeni a nyilvánosság előtt, hogy a jelenlegi helyzetért az ellenzék a felelős, s egyben olyan álmegoldást terjesztett elő, amelyre Szlovákia minden polgárának a pénzét fel akarja használni, hogy megvédje Juraj Široký vagyonát” – olvasható az SDKÚ-DS állásfoglalásában. Az ellenzéki párt állítja, elsőként tett javaslatot arra, hogyan akadályozzák meg a vállalat vagyonának a kimentését, és indítványa azt is szavatolta volna, hogy kifizessék azokat a vállalkozókat, akiknek a Váhostav tartozik.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?