A playoffban javítana a Duslo

Vágsellye |

<p>Nem sikerült feljebb lépnie a táblázaton tavalyhoz képest a vágsellyei női kézilabdacsapatnak a közös cseh&ndash;szlovák bajnokságban: 2014-hez hasonlóan most is az ötödik helyen végzett a WHIL-ben a Duslo, a tavalyi 30 pont (15 győzelem, 7 vereség) után idén 27-tel, 12 győzelmet, 3 döntetlent és 7 vereséget számláló mérleggel.</p>

„A szezon első fele egészen jól alakult, de aztán kisebb hullámvölgy következett. Elsősorban a Veselí és az Olomouc gárdáitól elszenvedett vereségeket sajnálom, a többi esetben a nálunk erősebb csapatok ellen is jó teljesítményt nyújtottunk” – mondta lapunknak Rudolf Petrikovič, a vágsellyeiek vezetőedzője. A szakember szerint két fő oka volt, hogy nem sikerült elérni a saját maga által célként kitűzött harmadik helyet. „Egyrészt tavalyhoz képest meggyengült a csapatunk, és a játékunk is lassabb lett picit. Másrészt idén meglehetősen sok volt a sérültünk is” – fejtette ki Petrikovič, akinek így is volt oka a dicséretre, a 122 gólos Andrea Kertészová és a 115-ig jutó Bízik Réka a legjobbak közé tartoztak a WHIL-ben (előbbi 4., utóbbi 6. helyen végzett az összesített góllistán). A szlovák bajnokság playoffjában a vágsellyeiek a Partizánskéval találkoznak, de a párharc csak május elején kezdődik. „Addig sem esünk ki azonban a ritmusból, kétszer játszunk a győriek B-csapatával, a Mosonmagyaróvárral, találkozunk az argentin válogatottal, és a Szlovák Kupában is vár ránk reményeink szerint két találkozó – vázolta Petrikovič. – Most picit csalódottak vagyunk az ötödik hely miatt, de bízom benne, hogy a végén csattan az ostor, és a playoffban javítunk az összhatáson.” (ot)  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?