Will Smith romantikus filmje vette át a vezetést

New York |

<p>Will Smith Focus - A látszat csal című romantikus filmje átvette A szürke ötven árnyalatától a kasszasikerlista vezetését a hét végén Észak-Amerikában.</p>

A nézők péntektől vasárnapig 19,1 millió dollárért (5,2 milliárd forintért) váltottak jegyet a Focus - A látszat csal című filmre, amelyben egy szélhámos (Smith) és egykori tanítványa (Margot Robbie) csap össze. A kasszasikerlistát két hétig uraló A szürke ötven árnyalata ezúttal csak a negyedik helyet érte el 10,9 millió dolláros (3 milliárd forintos) bevételével. 

A Colin Firth főszereplésével forgatott Kingsman: A titkos szolgálat című thriller 11,8 millió dollárral (3,2 milliárd forinttal) lett a második a listán. A harmadik helyet pedig a Spongyabob: Ki a vízből! című animáció kapta 11,2 millió dolláros (3,03 milliárd forintos) jegyeladással. 

A halott páciensek feltámasztásán dolgozó orvostanhallgatókról szóló A Lazarus hatás című horror 10,6 millió dollár (2,9 milliárd forint) premierhétvégi eredményével az ötödik helyet csípte el a hétvégén.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?