Sztárunk: Sütő András

<p>Házat épít két fiú a semmi közepén, valahol Magyarországon. Német ificsapatban focizott az egyik, fogta magát, és hazajött, nem is megy vissza, nagyapai örökségét hozza rendbe, méhészkedni akar a tanyán.&nbsp;</p>

Újdonsült barátja odaadóan segít neki. A történet mégsem ilyen romantikus, hiszen jön egy harmadik fiú is, a német csapatból. A szálak mind szorosabbak, a viszonyok egyre kuszábbak. Ki szereti jobban a másikat, hol erősebb az érzelmi kötődés, mennyi az elfogadás és mennyi a gyűlölet abban a közegben, amely körbeveszi őket? Császi Ádám filmje, a Viharsarok magasan kiemelkedett a tavalyi berlini fesztivál Panoráma szekciójából, pár nappal ezelőtt pedig két díjat is kapott a magyar filmkritikusoktól. Sütő Andrást, aki az életét építő srácot formálja meg a legfinomabb színészi eszközökkel, a világ legrangosabb fesztiváljain ünneplik.

 Honnan indult? Milyen az, amikor nincs pénz ételre? Mi volt élete legrosszabb élménye? Mi volt az első filmszerepe? Hogyan jutott hozzá? Mi volt a legrosszabb a forgatás alatt? Sok érdekes kérdésre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a Vasárnap aktuális számában. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?