Világszerte 40 percig állt a Facebook szolgáltatása

<p>Világszerte mintegy negyven percig szünetelt a Facebook közösségi portál szolgáltatása.</p>

Több hírügynökség a szolgáltatás leállásáról számolt be magyar idő szerint reggel 7 óra után az Egyesült Államokban, szerte Ázsiában, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában. Magyarországon sem lehetett elérni a közösségi oldalt.    A Facebook közösségi portál Instagram szolgáltatása is szünetelt átmenetileg. A Facebook 1,25 milliárd, az Instagram 300 millió felhasználóval rendelkezik.     Az Instagram saját Twitter profilján üzenetet tett közzé, hogy tud a leállásról és dolgozik annak elhárításán.     A Facebook pedig a Reuters hírügynökség megkeresésére közölte, hogy "valami probléma lépett fel, dolgozunk rajta és a lehető leghamarabb helyre állítjuk a szolgáltatást".    A Facebook szolgáltatása mintegy negyven perc leállás után helyreállt.     A Twitter hírportálon beszámolók jelentek meg az AIM és HipChat csevegő szolgáltatások, valamint a Tinder társkereső szolgáltatás leállásáról is.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?