Nincs akta, nincs per

Pozsony |

<p>Nem tárgyalta ma František Mojžiš Drukos-vezér perét a Specializált Büntetőbíróság, mivel az ügy aktája nem volt a bíróságon.&nbsp;</p>

A Legfelsőbb Bíróságon ragadt, ahova Mojžiš rendkívüli fellebbezése miatt küldték el. Periratok hiányában nem lehet tárgyalni, így a Specializált Büntetőbíróság elnapolta a pert. Mojžiš tavaly júniusban kért perújrafelvételt. 2012. június 14-étől csalás miatt kiszabott, jogerős, 8,5 éves szabadságvesztését tölti. A bíróság szerint 1999 és 2002 között a pénzügyi szolgálató irreálisan magas hozamok ígéretével csalta ki az emberek megtakarításait, holott a cég vezetőjeként Mojžiš maga is tudatában volt annak, hogy a hozamok nem reálisak. A Drukos-ögyben 1367 ügyfél 237,7 koronája, míg a BVD szövetkezet esetében 28 823 ügyfél 3,729 milliárd koronája bánta az ügyletet. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?