Keménykedni akar Szilveszterkor?

<p>Akik sportosan búcsúztatnák az óévet, azokra számos futóverseny vár idehaza és külföldön egyaránt. A fővárosban a <a href="http://www.starz.sk/VismoOnline_ActionScripts/File.ashx?id_org=600167&a…; target="_blank">Szilveszteri futás Pozsony hídjain át </a>elnevezésű, 10 kilométeres, Duna menti futóverseny várja az érdeklődőket.&nbsp;</p>

Az idén 26 éves sportrendezvény 2014 utolsó napján, a Közgazdasági Egyetem elől indul, és a Lafranconi-hídnál van a cél. Online nevezésre még a mai napon van lehetőség, a helyszínen 8.30 és 9.30 között lehet nevezni, a startpisztoly 10 órakor dördül el.  Szilveszteri futás lesz még Szenicen, Ruttkán,  Mihályteleken is. Alsódiósra az igényesebb sportolók menjenek, itt egy 6,5 km-es, aszfaltúton és erdei terepen egyaránt vezető verseny várja őket.  A legkeményebb hazai évzáró terepverseny bizonyosan a zobori csúcsfutás. A rajt a nyitrai szanatórium közelében lesz, a cél pedig az 554 méter tengerszint feletti magasságban, a hegycsúcson alatti nyeregben levő Piramis. A táv 3860 méter, amit a 262 méter szintkülönbség tesz brutálissá. A távot addig kell teljesíteni, amíg a turista kategóriában, azaz nem futva indulók felérnek. Nagymegyeren már 30-án indul az óévbúcsúztatás a Bartók Béla téren, nevezési díj nincs.  Budapesten is számos szilveszteri futóverseny lesz. Aki komolyan gondolja a futást, annak a BBU Szilveszteri Futás 2014-et ajánljuk, ahol 9 kilométeres táv is van. Aki humoros, a futás illúzióját keltő eseményre vágyik, Esztergomba menjen.  Akinek pedig mindez kevés, tartogassa erőit szeptember 4-ére, a gútai vízkereszt maratonra, ahol lehet indulni félmaratoni távon is.  Szintén januárban, 24-én, a jasnái sípályán kerül sor az első hazai téli Spartan Race versenyre, a táv itt csak 5 kilométer körüli, ám jórészt dombnak fel vezet, és 15 akadály nehezíti. Aki ide kívánkozik, siessen, a verseny már 90 százalékban betelt. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?