Híd: Érsek Árpád lett a Dunaszerdahelyi járás elnöke

Pozsony |

<p>Szombaton ülésezett a Híd Országos Tanácsa Pozsonyban &ndash; Csicsai Gábor helyére Érsek Árpádot választotta meg a párt.</p>

Csicsai Gábor, a Híd dunaszerdahelyi járásbeli alapszervezetének elnöke lemondott tisztségéről e hét csütörtökén. Döntését a Híd önkormányzati választásokon elért eredményével indokolta. A szombaton tartott Országos Tanácson Érsek Árpádot nevezték ki a járás új elnökévé. A Híd elismerte, hogy Dunaszerdahely egy felesleges vereség színhelye volt. „Pártként tanulnunk kell a hibából. A választások eredményei arra mutattak rá, hogy többet kell együttműködnünk a képviselőkkel és a polgármesterekkel, valamint szorosabb összefogásra van szükség a polgári kezdeményezésekkel is.” – mondta a párt alelnöke, Solymos László.

Solymos vallott arról is, hogy nem elégedettek a Komáromban lévő helyzettel sem. Úgy vélte, hogy az MKP-val közösen támogatott polgármesterjelölt inkább elbizonytalanította a választókat. Lucia Žitňanská szerint a Híd gyengébb eredményt ért el Szlovákia északi részében. „Úgy látszik, hogy nem elég a párttrikó, elfogadható és hiteles jelöltekre van szükség.” – véleményezte az ottani eredményeket az alelnök. Bugár Béla kijelentette, hogy meg akarja erősíteni a pártot, hogy kiszámítható és stabil legyen a politikai spektrum jobb oldalán. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?