Buzánszky Jenő és Nagy Tímea a halhatatlanok között

Budapest |

<p>Buzánszky Jenőt és Nagy Tímeát választotta tagjai közé a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete.</p>

A keddi közgyűlésen - melyre a Komjádi Béla Uszodában került sor - a 19 tagból tizenkettő jelent meg. Az idén elhunyt Grosics Gyula és Sándor Károly helyére öt jelölt volt, Buzánszky és Nagy mellett Kásás Tamás, Kovács István és Kovács Antal.    Kamuti Jenő az MTI érdeklődésére emlékeztetett rá, hogy új tagokat az alapszabály értelmében a közgyűlés választhat. Mint mondta, a labdarúgó aranycsapat utolsó élő játékosát illetően egyértelmű volt a támogató álláspont, majd a második új tag személyét illetően két szavazásra került sor, mivel az első körben a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Kásás Tamás és a kétszeres ötkarikás aranyérmes párbajtőröző Nagy Tímea egyformán hat voksot kapott. Utóbbi aztán a második fordulóban 7-5-re nyert.    A beiktatásra december közepén kerül sor ünnepélyes keretek között.    A közgyűlésen elhangzott, hogy a tagok 24 különböző eseményen vettek részt az idén és jövőre is szeretnének aktívak maradni a sport népszerűsítésében.    Az egyesület - melyet Halhatatlanok Klubja néven 1991-ben a Magyar Sportújságírók Szövetsége hívott életre - 21 tagú.    A jelenlegi halhatatlanok:Balczó András, Darnyi Tamás, Egerszegi Krisztina, Faragó Tamás, Fenyvesi Csaba, Földi Imre, Gyulay Zsolt, Hegedűs Csaba, Kamuti Jenő, Kárpáti György, Keleti Ágnes, Kulcsár Győző, Magyar Zoltán, Polgár Judit, Rejtő Ildikó, Székely Éva, Török Ferenc, Vaskuti István, Wichmann Tamás, új tagok: Buzánszky Jenő, Nagy Tímea 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?