A szexuális aktus képeivel zsarolta a nőt

Zsolna |

<p>Zsarolás gyanújával indított eljárást a rendőrség a 37 éves, lévai járásbeli Libor ellen. A férfi az interneten megismerkedett egy nővel, akit januárban meg is látogatott.</p>

Az autóban szexuális kapcsolatot is létesítettek, amelyet a férfi a nő akarata ellenére lefotózott.  Egy idő után a férfi jelentkezett a nőnél, azt mondta, sürgősen pénzre van szüksége, ezért eladta a képeket, de 1200 euróért visszavonja. A nő elküldte a pénzt, de a zsaroló júniusban újra jelentkezett. Ekkor már 4000 eurót követelt, és azzal fenyegetőzött, hogy a nő gyerekeit is bántani fogja, ha nem kap pénzt. A nő összeomlott, és kifizette a pénzt a zsarolónak. A rendőrség feltételezi, hogy a vizsgálati fogságba helyezett férfinak nem ez volt az első ilyen esete. Az esetleges további áldozatokat arra kérik, jelentkezzenek a turócszentmártoni rendőrségen, a sekretariat@orpzmt.sk e-mail címen. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?