A győrieket is gyötri a Rota-vírus

Győr |

<p>Tizenkét győri labdarúgó kapta el a hányással és hasmenéssel járó Rota-vírust, ezért egyelőre kérdéses, hogy a csapat pályára tud-e lépni szombaton a Kecskemét elleni idegenbeli mérkőzésen a labdarúgó Soproni Liga 3. fordulójában.</p>

"A Zestafoni elleni grúziai UEFA Kupa-visszavágón kaptuk el a fertőzést a múlt hét végén, amely a szakmai stábot sem kímélte" - mondta az MTI-nek Egervári Sándor, a győriek vezetőedzője. "Saját szakácsot vittünk, nagyon vigyáztunk, az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy a fogmosás során döntött le minket a fertőző vírus. Ugyanezzel a gonddal küzd a szlovák Spartak Trnava is, amely szintén Grúziában játszott. Az ő bajnoki meccsét elhalasztották." A szakember hozzátette: a futballisták azért gyógyulnak nehezebben, mert ők betegen is játszottak hétfőn a Debrecen ellen.
"A szakmai stáb tagjai, köztük én is viszonylag hamar túljutottunk a betegségen, de tizenkét játékosom jelenleg is infúziós kezelésekre jár, gyakorlatilag nem tudunk edzeni." Egervári elmondta: csapata mindenképpen szeretne pénteken játszani, de, ha nem javul a futballisták állapota, akkor le kell mondani a meccset.

"Már jeleztük a problémánkat a szövetség versenybizottságának, abban maradtunk, hogy csütörtökön megint egyeztetünk és ekkor születik meg a döntés a szombati mérkőzésről. A hétvégén későbbre nem lehet halasztani a találkozót, mert a jövő héten UEFA Kupa-meccs vár ránk Stuttgartban."

Érdekesség, hogy a nyitóforduló előtt az újonc Kecskemét futballistái közül gyomorfertőzés miatt tízen is kórházban voltak, ám végül vállalták az összecsapást, igaz, hazai környezetben 2-1-es vereséget szenvedtek a Pakstól. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?