Gólzáporos meccsen verték az argentinok a németeket

<p>A világbajnoki ezüstérmes argentin labdarúgó-válogatott gólzáporos mérkőzésen, 4-2-re győzött a vb-győztes németek vendégeként barátságos mérkőzésen Düsseldorfban.</p>

A brazíliai vb fináléjához képest mindkét együttesben több változás történt. A vendégeknél a legnagyobb hiányzó Lionel Messi volt, ám pályára lépett a riói finálét sérülés miatt kihagyó Ángel Di María, akinek vezérletével a dél-amerikai együttes rendre könnyedén játszotta át a hazaiak - összetételében teljesen új - védelmét, melyből Mats Hummels és Jerome Boateng, illetve a válogatottságtól visszavonult Phillip Lahm is hiányzott.    Az első félidőben Di María gólpasszt adott Sergio Agüerónak és Eric Lamelának is, majd a fordulás után négy perccel maga is betalált a félidőben Manuel Neuert váltó Roman Weidenfeller kapujába. A Real Madridtól a Manchester Unitedhez szerződött szélső gólja ugyanakkor már csapata negyedik találata volt, miután két perccel korábban Di María passzát Federico Fernández jutatta a kapuba.    A folytatásban a hazaiaknak sikerült elkerülniük a kiütéses vereséget: Andre Schürrle és - a vb-finálét eldöntő - Mario Götze is gólt szerzett.    A világbajnokságon nyolcaddöntős amerikai csapat Csehországban tudott 1-0-ra győzni, míg Brazíliában a csoportkör után búcsúzó  angol válogatott szintén 1-0-ra nyert a vendég Norvégia ellen.    Eredmények:Németország-Argentína 2-4 (0-2)Anglia-Norvégia 1-0 (0-0)Dánia-Törökország 1-2 (1-0)Csehország-Egyesült Államok 0-1 (0-1)Oroszország-Azerbajdzsán 4-0 (3-0) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?