X. Egressy Béni Országos Színjátszó Fesztivál

Kassa |

A Csemadok Országos Tanácsának megbízásából a Csemadok Kassa-környéke Területi Választmánya meghirdeti a X. Egressy Béni Országos Színjátszó Fesztivált (Falusi Színjátszó Csoportok X. Országos Fesztiválja), amelyet 2008. november 13. és 16. között rendeznek meg Szepsiben és Buzitán.

A Csemadok Országos Tanácsának megbízásából a Csemadok Kassa-környéke Területi Választmánya meghirdeti a X. Egressy Béni Országos Színjátszó Fesztivált (Falusi Színjátszó Csoportok X. Országos Fesztiválja), amelyet 2008. november 13. és 16. között rendeznek meg Szepsiben és Buzitán. A csoportok az alábbi műfajokban jelentkezhetnek 2008. augusztus 29-ig a Csemadok Kassa-környéke Területi Választmánya címén: klasszikus színdarabok, népszínművek, esztrádműsorok, dramatizált népi játékok. Klasszikus színdarabok esetében a műsor időtartama 120, az esztrádműsoré 50 perc lehet. A fesztiválon nem indulhatnak azok az előadások, amelyek már szerepeltek a Jókai Napok versenyprogramjában. Bővebb információval a Csemadok Kassa-környéke Területi Választmányának titkárságán szolgálnak: 045 01 Moldava nad Bodvou, Hlavná 81. Tel./fax: 055/460-36-02, mobil: 0905/543-986, e-mail: boda@csemadok.sk. Információk és jelentkezési lapok a Csemadok területi választmányain is beszerezhetők. (ú)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?