Horoszkóp szombatra

<p>Vízöntő (I. 21.&ndash;II. 19.) Olyan emberekkel, szponzorokkal kerülhet kapcsolatba, akikre hosszú távon számíthat, s akik pozitívan befolyásolják életének és karrierjének az alakulását. Ideje lazítania! Menjenek el párjával egy uszodába, otthon pedig kényeztesse őt. Ne spóroljon az érintésekkel és a kedves szavakkal!</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Igyekezzen visszafogni a kiadásait és minél többet spórolni! A későbbiekben nagy szüksége lesz erre a pénzre! Párja egyre gyakrabban kezdeményez vitát és feszültséget generál. Jobb lenne ezt mindjárt az elején tisztázni vele, hogy önnek nincs szüksége olyan partnerre, aki csak a hibát veszi észre, a jót nem látja partnerében!

 

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Készüljön fel egy alattomos áskálódásra, ugyanis a saját bőrén lesz kénytelen megtapasztalni, hogy egy félreértett szó, mely irigységgel társul mekkora bajt, kellemetlenséget okozhat. Egy új ismerőse megpróbálja elcsavarni a fejét, de kiderül róla, hogy már foglalt. Ha ön sem szingli már, válassza a hűséget, megéri!

 

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Most sikerülhet megvalósítania nagyratörő terveit, de közben ne feledkezzen meg a törvényességről sem! Párja és ön között teljes az összhang, szinte fél szavakból is értik egymást, éppen ezért képesek és alkalmasak arra, hogy együtt meghódítsák a világot! Kapcsolatukat a stabilitás és az érzékiség jellemzi!

 

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Egy régi kedves ismerőssel a kölcsönös szimpátia most szerelemmé alakulhat. Szinte mindenről egyformán gondolkodnak. Úgy a pénz beosztásáról, mint a család fontosságáról. Amennyiben szeretné megőrizni lelki egyensúlyát, ne töprengjen a múlton! Zárja le és kezdje tiszta lappal az életét!

 

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Amennyiben szándékában áll munkahelyet változtatni, ne tegye! Ugyanis a beígért jövedelmet nem kapná meg, csupán egy bizonyos részét. Lehetőleg kerüljön minden olyan szituációt, amely felzaklatja, mert nem tenne jót az egészségének. Egyelőre még az állásinterjúkat is okosabb lenne kihagynia!

 

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Szerencsés időszak következik az életében, konkréten a karrierjét illetően. Ugyanis barátai és támogatók is segítik, hogy előbbre lépjen a pályáján. Ráadásul kedvenc hobbijával szerezhet dicsőséget, s ez hozhatja meg az igazi elismerést! Élvezze ki a siker minden pillanatát, megérdemli, sokat dolgozott érte!

 

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Igyekezzen gyakrabban kényeztetni a testét-lelkét illatos fürdővel, olajos masszázzsal, megérdemli! Gyakori hangulatingadozásai nem tetszenek kedvesének, sőt, bosszantják, ön viszont egyre nehezebben viseli párja makacsságát, önfejűségét. Nem biztos, hogy érdemes hosszú távra tervezniük a kapcsolatukat!

 

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Jelentős pénzügyi sikerekre van lehetősége! Bevételeinek köszönhetően megvalósíthatja terveit, elképzeléseit. Mivel szabadabban, nyugodtabban élhet anyagi biztonságának köszönhetően, partnerével is sokkal jobb a kapcsolata, sőt olyan vonásokat fedeznek fel egymásban, melyekről eddig sejtelmük sem volt.

 

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Szinte elképzelhetetlen, hogy ez az időszak ne hozzon szerelmi sikereket önnek. Ebben az esetben nem csak a kisebb kalandokra kell gondolnia. Az is előfordulhat, hogy megtalálja a nagy Őt! Jókedvében, az egész világot a keblére ölelné, de azért nem kell jobban bíznia a szerencséjében, mint amennyire megalapozott.

 

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Sajnos a probléma, gond sokkal több lesz az életében, mint az öröm. De aggódásra nincs oka, ugyanis sikerül valamennyit megoldania. Elképzelhető, hogy szerettei, sőt barátai az ön segítségét és tanácsát kérik ingatlan- és pénzügyekben. Ideje lenne meglátogatnia fogorvosát, ne halogassa tovább!

 

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Olyan emberekkel, szponzorokkal kerülhet kapcsolatba, akikre hosszú távon számíthat, s akik pozitívan befolyásolják életének és karrierjének az alakulását. Ideje lazítania! Menjenek el párjával egy uszodába, otthon pedig kényeztesse őt. Ne spóroljon az érintésekkel és a kedves szavakkal!

 

Halak (II. 20.–III. 20.)

Elképzelhető, hogy párja sikerének az útjába áll, de lehetséges, hogy az ön lelki problémája akadályozza a karrierje építésében. Ugyanis nehezen viseli a stresszt, ez pedig vezető beosztásban elkerülhetetlen. Töltsön több időt a szabadban, víz mellett! Párjával pedig éreztesse, vagy mondja meg neki, hogy szereti, szüksége van rá!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?