Negyven év után állt bosszút férjén egy megcsalt japán asszony

Tokió |

<p>Negyven évvel ezelőtti hűtlenségéért ölte meg férjét egy megcsalt asszony Japánban a hét végén.</p>

 A 79 éves Szuzuki Josiko vasárnap este egy bottal ütötte agyon hasonló korú hitvesét, Maszaharut a Tokiótól 60 kilométerre fekvő Nakaiban. A hétfőn letartóztatott asszony elmondta a rendőröknek, hogy férje annak idején elveszítette állását a házasságon kívüli viszony miatt, emiatt gyakran veszekedtek az elmúlt négy évtizedben.

Az egyik japán tévéállomás szerint az egyik ilyen perpatvarhoz tavaly szeptemberben a rendőrséget voltak kénytelenek kihívni a szomszédok. Az asszonyt halált okozó testi sértéssel vádolják. Tavaly augusztusban egy japán nő teáscsészével ütötte agyon 70 éves férjét, amikor megtudta, hogy az megcsalja egy másik nővel.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?