Vb-2014 – Diego Costa is tagja a spanyol keretnek

Madrid |

<p>Sérülése ellenére bekerült a címvédő spanyol labdarúgó-válogatott végleges, 23 fős keretébe Diego Costa.</p>

Kedden izomszakadást állapítottak meg az Atlético Madrid brazil születésű csatárának jobb lábában és 15 nap pihenőt írtak előre számára, de Vicente del Bosque szövetségi kapitány mégis bizalmat szavazott neki.

    A szakvezető ugyanakkor nem kockáztatott nagyot, ugyanis 24 órával a csapat első, hollandia elleni vb-meccse előtt, amely június 13-án lesz, cserélhet egy játékost a keretében.

    A spanyolok még egy felkészülési mérkőzést játszanak a brazíliai torna előtt, méghozzá jövő hét szombaton El Salvadorral találkoznak Washingtonban.

    A 23 fős keret:
    kapusok:
Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Napoli), David De Gea (Manchester United)
    védők:
Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Pique (FC Barcelona), Raul Albiol (SSC Napoli), Cesar Azpilicueta (Chelsea), Juanfran (Atlético Madrid), Jordi Alba (FC Barcelona)
    középpályások:
Xavi (FC Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (FC Barcelona), Andres Iniesta (FC Barcelona), Cesc Fabregas (FC Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), Koke (Atlético Madrid), Javi Martinez (Bayern München)
    csatárok:
David Silva (Manchester City), Diego Costa (Atlético Madrid), Fernando Torres (Chelsea), Pedro (FC Barcelona), Juan Mata (Manchester United), David Villa (Atlético Madrid)
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?