Pénteki öröm: leszakadt a felsővezeték a Keleti pályaudvaron, jelentős késések

Budapest |

<p>A Keleti pályaudvaron leszakadt a felsővezeték, ezért a miskolci, a szolnoki vonalról, illetve a Dunántúlról érkező vonatok jelentős, 60-120 perces késéssel közlekednek - közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.</p>

A tájékoztatás szerint a Keleti pályaudvarra Lőkösházáról érkező vonat áramszedője leszakított a felsővezeték-rendszert a pályaudvaron. Jelenleg három vonal irányából egy vágányra korlátozódik a vonatforgalom. A hatvani vonalról érkező vonatok Rákosig, az újszászi vonalról érkezők Kőbánya-felsőig közlekednek, és onnan fordulnak vissza. A Dunántúlról érkező és oda induló vonatok is késnek.    A vasúttársaság szakemberei megkezdték a hiba elhárítását, a befejezését 14 óra körüli időre ígérik. A menetrend szerinti közlekedés 17 óra körül állhat helyre. FRISSTÍVE 15:10Helyreállították a MÁV szakemberei a Keleti pályaudvaron megrongálódott felsővezeték-rendszert péntek délután, a vonatok az összes vágányt használhatják - közölte a Mávinform sajtóügyletese az MTI-vel. Both Ferenc tájékoztatása szerint korábban a Viharsarok InterCity mozdonyának áramszedője szakította le a felsővezetéket. Emiatt a Budapest-Hatvan-Miskolc és a Budapest-Újszász-Szolnok vonalakon jelentős késések alakultak ki.     A menetrend szerinti közlekedés csak a késő esti órákra áll helyre. 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?