Okostelefonnal a moziba

Galánta |

<div>Áprilisban új szolgáltatással bővült a galántai mozi kínálata. Egy mobilapplikáció segítségével is jegyet válthatnak a filmrajongók, így nem kell a pénztárnál sorban állni. A mozi honlapja is megújult.</div><div>&nbsp;</div>

Kolek Péter, a mozi vezetője elmondta, az új szlovák és magyar nyelvű weboldal üzemeltetése 550 euróba kerül évente. „Ehhez tartozik a Cool Ticket mobil jegyvásárlás. Az oldalunk teljesen megújult, a látogatók a filmekkel kapcsolatos információkat is elolvashatják, megnézhetik az előzeteseket” – nyilatkozott a mozi vezetője. A látogatók sorban állás helyett egy okostelefon segítségével is megvehetik a belépőjegyet, vagy előre lefoglalhatják helyüket. „Még csak egy hónapja működik az új rendszer, tehát egyelőre próbaüzemről beszélünk. Úgy tapasztaltuk, hogy a vendégeknek tetszik a fejlesztés” – folytatta Kolek Péter. Hozzátette, a mozilátogatók körében főként az online rezerváció népszerű. „Elsősorban a magyar szinkronnal vetített filmeknél ugrik meg az előre lefoglalt helyek száma. Többen a környékbeli falvakból jönnek moziba és szeretnének biztosra menni, ezért foglalják le a helyüket” – magyarázta a mozi igazgatója. A jegyet nem kell kinyomtatni, a jegyszedő a mobilban ellenőrzi az érvényességét. Az új jegyvásárlási lehetőségről a mozi megújult honlapján bővebb tájékoztatást olvashatnak az érdeklődők. A galántai filmszínházat másfél éve digitalizálták, háromdimenziós filmek vetítésére is alkalmas. A fejlesztés keretében felújították a mozi belsejét, új székeket helyeztek el. Nemcsak a galántaiak, hanem a járás más területein élők is megszerették az új mozit, jelentősen nőtt a látogatottsága. Kolek elmondta, korábban a legtöbben Győrbe jártak moziba, ma már inkább a galántai mozit választják. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?